Power Slim

Power Slim helpt bij het afvallen

Hair en Beautystudio Oniro geeft u gratis begeleiding bij afslanken met Powerslim. Het Powerslim afslankprogramma is een bewezen en succesvolle methode om daadwerkelijk af te slanken. Juist omdat u hier coaching bij krijgt, ervaren veel mensen het als een makkelijk afslankprogramma waar u veel variatie op kunt toepassen door het ruime assortiment van Power Slim producten.

Power Slim begeleiding bij uw afvalprogramma

Door de Powerslim begeleiding met uw voedingscoach heeft dit afslankprogramma de meeste kans van slagen. Juist voor mensen die het moeilijk vinden om het vol te houden of die al meerdere afslankpogingen hebben gedaan, maar die steeds terugvallen op verkeerde eetgewoontes. Als ervaren voedingscoach weten wij hoe moeilijk het soms kan zijn om de focus op uw einddoel te houden. Gelukkig staat u er niet alleen voor. Wij helpen u om samen uw streefgewicht te bereiken.

Power Slim producten

Bij aanvang van het Power Slim Afslankprogramma worden het ontbijt, de lunch en tussendoortjes vervangen door slankmakende Powerslim producten. Door het weglaten van de koolhydraten en vetten uit uw voeding, vindt er een verandering plaats in uw stofwisseling. Dit zet uw lichaam aan tot afvallen. Naarmate uw streefgewicht binnen handbereik komt, zullen er steeds meer gezonde producten aan uw dagprogramma toegevoegd worden. Op het laatst gaan wij u dan begeleiden om uw streefgewicht te behouden.

Powerslim voor meer energie

Enkele dagen na aanvang van het Power slim dieet zijn de aanwezige suikers in uw lichaam grotendeels opgebruikt. Omdat er dan geen nieuwe koolhydraten aangevoerd worden gaat uw lichaam de vetreserves als energiebron aanspreken. Uw lichaam gaat dan de vetreserves omzetten in bruikbare energie. Daardoor voelt u zich minder moe en gaat u zich energieker en fitter voelen. Daarnaast zal uw lichaamsgewicht en lichaamsomvang afnemen.

Powerslim resultaten bespreken

Op afspraak zullen wij regelmatig uw gewichtsafname meten en de gehaalde resultaten bespreken. Zo krijgt u bij Hair en Beautystudio Oniro altijd de juiste ondersteuning en staat u er nooit alleen voor!

Ga naar de pagina Power Slim voor meer informatie en aanmelding!

“Met Powerslim op weg naar uw streefgewicht”

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *