Afslanken met Power Slim

Bij Hair and Beautystudio Oniro werken wij ook met Power Slim aan uw innerlijke verzorging voor een slank, mooi en fit lichaam. Dus ook voor verantwoord afslanken komt u naar onze schoonheidssalon in Made.

Is Power Slim verantwoord afslanken?

Verantwoord afslanken is voor veel mensen erg moeilijk. Er is echter een wereld van verschil tussen denken aan afslanken, willen afslanken en ook daadwerkelijk afslanken. Power Slim is een bewezen afslankprogramma, waarbij u onder persoonlijke begeleiding van een voedingscoach naar uw streefgewicht en gezond voedingspatroon toewerkt. Als voedingscoach geven wij u deskundig advies en leren wij uw verantwoord afslanken met Power Slim.

Hoe werkt Power Slim?

Met Power Slim gaat u niet minder eten, maar anders. U heeft 6 eetmomenten per dag. Deze bestaan uit Power Slim producten, aangevuld met groente, vlees en vis. De ruime keuze aan lekkere producten maakt dat afvallen met Power Slim makkelijk vol te houden is. Bovendien is het ook goed te combineren met de rest van het gezin.

Uw eigen voedingscoach begeleidt bij het afslanken

Samen met uw voedingscoach van Hair- en Beautystudio Oniro, stellen wij uw persoonlijke doelstelling vast en maken wij een stappenplan voor het Power Slim Afslankprogramma. U komt hierbij wekelijks terug om samen uw gewichtsafname te meten en de voortgang te bespreken. Ook na het bereiken van uw streefgewicht, blijft u nog enige tijd onder onze begeleiding om zo terugval te voorkomen.

Verantwoord afslanken met Power Slim werkt dus goed?

Power Slim producten hebben een speciale samenstelling met weinig brandstoffen en veel bouwstoffen. Door de kwalitatief hoogwaardige eiwitten gaat u vet verliezen en geen spiermassa. Dit bevordert uw stofwisseling en uw figuur verbetert aanzienlijk. Afslanken met Power Slim is makkelijk en goed vol te houden. Daarom zijn onze klanten hier ook erg enthousiast over.

De voordelen van Power Slim

  • Power Slim heeft een groot assortiment producten met veel variaties
  • U bereikt snel en doeltreffend een gewichtsverlies zonder hongergevoel
  • Met Power Slim heeft u zes eetmomenten per dag. Dus om de twee uur eet u iets
  • Uw stofwisseling gaat omhoog en u gaat vet verbranden
  • Door het snelle resultaat blijft u zeker goed gemotiveerd
  • Professionele begeleiding bij het afslanken door uw eigen voedingscoach
  • Verantwoord afslanken met gegarandeerd resultaat

Afvallen met Power Slim?

Heeft u interesse? Maak nu een afspraak voor een gratis adviesgesprek en ontvang bij aanvang van het programma gratis het Power Slim Kookboek!

Afslanken met Powerslim kunt u ook. Probeer het zelf!”