Om welke gezichtsbehandeling vraagt uw huid?

In onze schoonheidssalon in Made voeren wij ook diverse gezichtsbehandelingen uit. Afhankelijk van uw huidtype, wensen en eventuele huidproblemen, zullen wij hiervoor een speciale gezichtsbehandeling voorstellen.

Huidverbetering en anti aging

Zonder dure en geavanceerde behandelingsapparaten kunnen wij gezichtsbehandelingen geven, met oog op huidverbetering en anti-aging. Tijdens een behandeling geven wij ook diverse adviezen voor huidverzorging en huidverbetering. Een ouder wordende huid verslapt en gaat rimpels vertonen. Echter is het zeker mogelijk om dit proces te vertragen en hiervoor ook speciale huidverzorgingsproducten te gebruiken.

Is uw huid wel gezond?

Een gezonde huid ziet er mooi en glad uit, zonder rode vlekken, oneffenheden en pukkels. Door verschillende oorzaken kan uw huid slapper worden, er doffer uit gaan zien of veel gevoeliger worden. Zonder dat u het weet waar dit aan ligt, heeft het uitproberen van een nieuwe crème, zalf of tinctuur vaak weinig effect. Samen met u willen wij graag bekijken wat wij kunnen doen om uw huid weer in goede conditie te brengen.

Gezichtsbehandeling en lichaamsbehandeling

Wilt u zowel uw gezicht als uw lichaam laten verwennen of wilt u uw lichaamsspieren versterken? De meest heerlijke ontspanning en spiertraining is de Slender youbanken. Neem plaats en ervaar het effect op uw lichaam. Leuk om te combineren met een bezoek aan onze schoonheidssalon.

Welke gezichtsbehandelingen geven wij?

  • wellness behandeling voor een gevoelige, vermoeide of doffe huid
  • behandeling tegen acné of een onreine huid
  • behandeling voor een droge huid met schilfers
  • behandeling voor een huid met pigmentvlekken
  • Anti age behandeling voor een huidverslapping
  • Voedende behandeling voor diepe lijntjes en rimpelvorming
  • Fruitzuurbehandeling als kuur

Onze tarieven schoonheidssalon

45 minuten behandeling basis € 35,75
75 minuten behandeling basis € 54,75
90 minuten behandeling voor huidverbetering € 77,25
120 minuten behandeling voor huidverbetering € 97,75
Fruitzuurbehandeling in kuur vorm van 5 behandelingen € 199,00

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken voor een gezichtsbehandeling bij onze schoonheidssalon in Made? Bel gelijk en dan zien wij u graag!

“Uw huid vraagt om een gezichtsbehandeling die zacht is”