Schoonheidssalon Made

Hair en Beautystudio Oniro heeft zich als schoonheidssalon gespecialiseerd in het geven van verwen behandelingen voor uw huid, die ervoor zorgen dat uw huid er zichtbaar beter, gladder en frisser uit ziet. Met meer dan 15 jaar ervaring in de schoonheidsverzorging en gezichtsbehandelingen, weten wij waar uw huid om vraagt.

Een schoonheidssalon die bij u past

Wij beloven geen dingen die wij niet waar kunnen maken en hebben geen peperdure en gespecialiseerde apparaten waarmee wij onze behandelingen uitvoeren. Bij onze schoonheidssalon in Made weet u waar u aan toe bent en wat u van ons kunt verwachten. Helder, duidelijk en waar voor uw geld. Wij zijn dan ook verheugd en blij met ons netwerk van vaste klanten die graag in onze sfeervolle salon terugkomen voor een behandeling.

Huidverzorging met de beste huidverzorgingsproducten

In onze schoonheidssalon werken wij alleen met de beste huidverzorgingsproducten. Afhankelijk van uw huidtype, zullen wij dan ook een behandeling of verzorging aanraden die zacht en mild voor uw huid is. Waar nodig geven wij u hier gratis advies bij, zodat u ook thuis uw huid kunt verzorgen met uw favoriete producten die passen bij uw huid.

Ontharen voor mannen en vrouwen

Wij behandelen zowel mannen en vrouwen in onze schoonheidssalon. Wellicht heeft u als man veel haar op uw rug, schouderpartij, oksels of andere ongewenste plekken. Door onze speciale harsmethodes kunnen wij grotere lichaamsdelen voor langere tijd ontharen. Dan heeft u er zelf geen omkijken meer naar en ben u voorlopig weer van deze ongewenste haargroei af. Bij vrouwen ontharen wij veelvuldig de bikinilijn, het gelaat, onderbenen of oksels.

Pedicure

Ook voor uw voetverzorging kunt u bij onze schoonheidssalon in Made terecht. Als pedicure verrichten wij diverse behandelingen om van uw voeten weer blikvangers te maken!

Zonnestudio Made

Wilt u ook graag snel bruin worden zonder zon? Neem dan een zonnedouche in onze zonnestudio in Made en word snel egaal bruin zonder strepen. Onze zonnedouche is in principe een zonnebank. Het enige verschil is dat u niet hierop ligt maar in een cabine staat. Deze methode van bruin worden zonder zon werkt snel, hygiënisch en comfortabel.

Schoonheidssalon Made biedt zo veel meer

Binnen onze schoonheidssalon in Made bieden wij een totaalpakket aan diensten voor uw lichaamsverzorging en huidverzorging. Ook voor mensen die willen afvallen met Powerslim of hun lichaam stevig willen trainen met Slender You. Kortom, het is zeker de moeite waard om binnenkort een bezoek te brengen aan onze salon en dan zetten wij de koffie alvast voor u klaar als u zegt wanneer u komt.

Make-up workshops

Wij geven ook speciale make-up workshops voor minimaal 4 en maximaal 8-10 personen. De kosten hiervoor zijn €25,00 euro. Daarbij krijgt u koffie, thee, iets lekkers en een presentje.

“De schoonheidssalon waar je altijd wordt verwent”

Afspraak maken?

Wilt u ook een schoonheidssalon in Made die haar klanten graag verwent? Maak dan gelijk een afspraak !