Zoekt u een kapper die haar klanten altijd in de watten legt?

Als kapper in Made knippen wij veel klanten uit de regio Terheijden, Raamsdonk, Raamdonksveer, Wagenberg, Drimmelen en Den Hout. Wij gaan voor de totale haarverzorging van zowel dames, heren en kinderen.

Een vlot kapsel of de laatste haartrends?

Of u nou houdt van een pittig kort en trendy kapsel of toch liever kiest voor een makkelijke coupe waar u geen werk aan heeft in de ochtend, bij onze kapper in Made is uw kapsel altijd in de beste handen. Wij volgen de haartrends en kunnen gelijk aangeven of uw haar geschikt is om een bepaalde coupe te laten knippen. Daarbij krijgt u van ons altijd advies of leuke ideeën voor een coupe die bij u wensen of gezicht past.

Bij ziekte doen wij ons best om u (tijdelijk) aan huis te knippen. Indien u onverhoopt niet tevreden bent met uw kapsel, komt u gerust bij ons terug en dan gaan we kijken wat wij kunnen doen, zodat u weer tevreden bent. Voor speciale gelegenheden, kunt u in overleg ook op zondag of maandag bij ons terecht.

Uw haren kleuren?

Welke kleur wilt u hebben? Bent u van nature blond en wilt u wat donkere speelse lokken, of wilt u uw grijze haren bedekken of laten bijwerken? Wilt u een keer wat anders, maar u weet nog niet wat? Kom gerust bij ons langs en dan kunnen we samen kijken welke kleur u mooi zal staan en geven hier gericht advies over. Wij werken met moderne technieken en de beste kleurproducten die uw haar beschermen, zodat u lang plezier van uw nieuwe haarkleur heeft.

Permanent in uw haar?

Een bos met mooie krullen staat natuurlijk altijd leuk. Ook voor een permanent in uw haar kunt u bij de kapper in Made terecht. Samen kijken wij naar de conditie van uw haar en welke permanent u wilt. Een grove krul of juist wat ronde slagen in uw haar. Alles is mogelijk en wij stemmen de permanent behandeling op uw wensen af.

Onze tarieven

Haarverzorging

Knippen € 16,50
Knippen en drogen € 18,25
Knippen en föhnen € 32,50
Föhnen of watergolven € 17,95
Permanent / Headline € 67,00
kleuring tot ¾ tube € 40,95
kleuring tot 1 ¼ tube € 46,95
kleuring tot 2 tubes € 52,50
½ extra inzettijd € 13,50
Tussenbehandeling 15cc (contour + scheiding) € 21,00
enkel high lights € 21,00
Pony/baard knippen of opkammen € 7,50
Opsteken € 27,50
Invlechten € 13,50
Intensieve haarverzorging € 4,25
Glansbehandeling € 12,95
Wassen € 1,70

Alle permanenten, headlines en kleuringen zijn inclusief wassen en nabehandeling. Voor een meerprijs van € 1,60 wassen wij ook uw haar bij gewone knipbeurten.

Herenkapper voor mannen

Naast de diverse behandelingen voor vrouwen, knippen en verzorgen wij als dames- en herenkapper ook de mannen. Bent u als man dus op zoek naar een herenkapper in Made of directe omgeving? Loop dan bij ons naar binnen of maak een afspraak en dan heten wij u graag welkom bij Hair en Beautystudio Oniro.

Kinderkapper Made

Natuurlijk knippen wij ook uw kinderen en zijn deze bij ons ook van harte welkom. Desgewenst kunnen wij lang haar na het knippen mooi invlechten en een stoere jongen krijgt van ons een lik gel in zijn haar om zijn coupe af te maken. Ook als kinderkapper in Made zien wij ook onze kleine klantjes graag terug in onze kappersstoel.

Cursus invlechten

Wij geven ook cursussen invlechten. De kosten hiervoor zijn € 25, euro.
Vraag in de kapsalon om meer informatie en de eerstvolgende cursus.

Afspraak maken

Wilt u ook een dameskapper in Made waarbij u zich altijd thuis voelt en waar u graag naar terugkomt? Maak dan gelijk een afspraak !