Wilt u ook voor langere periode van ongewenst haargroei af?

Gezien het huidig modebeeld waarbij glad, zacht en haarloos de trend is, willen de meeste vrouwen en mannen graag een langdurige oplossing bij ongewenste haargroei. Steeds weer uw bikinilijn, oksels en benen scheren is een tijdrovende bezigheid. In onze schoonheidssalon geven wij diverse ontharingsbehandelingen, waarbij wij diverse lichaamsdelen kunnen harsen.

“Langdurig van uw ongewenste haargroei af met een hars behandeling”

Ontharen voor vrouwen en mannen

De meeste vrouwen en mannen ontharen zich. Het lichaam ontharen zal vooral bij het scheren (bijna) dagelijks herhaald moet worden, afhankelijk van de ontharingsmethode die u gebruikt. Indien u kiest voor een ontharingsmethode waarbij u een aantal weken verlost bent van uw overtollig haar, dan is harsen zeker een goede oplossing bij het ontharen.

Langdurig ontharen scheelt tijd

Hoe effectief zou het zijn als er een ontharingsmethode is, waarbij langdurig ontharen met harsen u veel tijd kan besparen? Dan bent u verlost van het dagelijks bijhouden en scheren, van uw oksels, benen, bikinilijn of armen. Met harsen worden de haartjes uit de haarzakjes getrokken, waardoor het effect van een gladde huid een paar weken merkbaar is. Bovendien heeft u dan ook geen last van stoppeltjes, omdat nieuwe haartjes op ten duur weer met een zacht puntje naar boven komen.

Welke lichaamsgebieden kunnen wij voor u harsen?

Wij ontharen vrouwen en mannen vaak in de volgende deelgebieden:

  • bovenlip of gelaat ontharen
  • oksels ontharen
  • rug ontharen
  • (onder) benen of armen ontharen
  • bikinilijn ontharen
  • wenkbrauwen epileren

Liever harsen dan scheren?

Misschien bent u thuis al eens met harsen aan de gang gegaan, maar werd het een knoeiboel en bent u maar weer overgegaan op scheren. Bespaar u de rompslomp en maak gewoon een afspraak in onze schoonheidssalon in Made. Wij werken met effectieve harsmethodes die langdurig uw overtollige haargroei tegengaan, zodat u kunt genieten van wekenlange gladde en zachte benen, gezicht, armen, bikinilijn of ander te behandelen lichaamsdeel.

Onze tarieven ontharen

Epileren € 9,25
Harsen bovenlip of kin € 8,00
Harsen bovenlip en kin € 12,95
Harsen gelaat € 15,95
Harsen onderarmen € 19,50
Harsen onderbenen € 20,50
Harsen gehele benen of rug € 30,00
Harsen bikinilijn of oksels € 14,50
Starttarief elektrisch ontharen € 15,00
Elektrisch ontharen per minuut € 1,50
Starttarief IPL ontharen € 17,50
Vanaf 50 flitsen geen starttarief, per flits € 1,50
Vanaf 200 flitsen geen starttarief, per flits € 1,00

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken voor het ontharen met hars in onze schoonheidssalon in Made? Bel gelijk en dan plannen we een dag en tijd voor u in.