Pedicure in Made

Zoekt u een pedicure in Made, Raamsdonksveer, Raamsdonk, Terheijden, Wagenberg, Drimmelen of Den Hout? Binnen onze schoonheidssalon verwennen wij ook graag uw voeten. Veel van onze klanten zijn dan ook erg enthousiast over het totaalconcept van Hair en Beautystudio Oniro, voor de uiterlijke verzorging van het lichaam, gezicht én de voeten.

De juiste voetverzorging voor uw voeten

Als pedicure in Made kunt u in onze salon ook terecht voor voetverzorging. Wij verrichten diverse voetbehandelingen om eventuele voet- en nagelproblemen te verzorgen en te verhelpen. Als gediplomeerd pedicure hebben wij jarenlange ervaring in het behandelen en verzorgen van voeten. Met onze pedicure behandeling geven wij uw voeten net dat beetje extra aandacht die uw voeten verdienen!

De pedicure behandelt diverse voet- en nagelproblemen

Voetproblemen, schimmelinfecties en ingegroeide teennagels komen vaak voor. Ook zien wij regelmatig eeltplekken en (ingegroeide) likdoorns voorbij komen. Dit kan erg pijnlijk en vervelend zijn. Als pedicure in Made kennen wij alle mogelijke huidirritaties en infecties aan de voeten, tenen en nagels en geven u hiervoor de juiste voetverzorging. Daarnaast geven wij u ook advies hoe u thuis zelf uw voeten en teennagels kunt verzorgen, om bepaalde problemen juist te voorkomen.

Voetverzorging is van elke leeftijd

Of u nu 25 of 65 bent, iedereen heeft baat bij een goede voetverzorging om voetproblemen, infecties en ingegroeide teennagels te voorkomen. Juist als u vaak hoge hakken of knellende schoenen draagt en uw voeten niet vaak kunnen ‘luchten’, kunnen likdoorns, dikkere eeltvorming en voetschimmel ontstaan of verergeren. Als u vaak zwemt, sport en in openbare ruimtes doucht en uw voeten naderhand niet goed afdroogt, kunt u sneller voetschimmel oplopen. Vergeet daarom uw voetverzorging niet.

Hoe ziet een pedicure behandeling er uit?

Een veel gevraagde pedicure behandeling is het schoonmaken van de nagelomgeving, het knippen en vijlen van de teennagels, overtollig eelt verwijderen en nagels en eeltplekken frezen. Bij specifieke voetproblemen, zoals kalknagels, ingegroeide nagels, likdoorns en schimmelnagels kunnen we hier een speciale behandeling voor geven.

Combinatie behandeling voeten, haar en huid?

Uw bezoek aan de pedicure kunt u ook combineren door eerst een bezoek te brengen aan onze schoonheidssalon voor een gezichtsbehandeling en uw huid lekker laten verzorgen met een masker, een kuurtje of heerlijke verwenbeurt. Binnen ons totaalconcept voor schoonheid, huidverzorging, wellness en afslanken, vindt u bij ons alles onder één dak!

Desgewenst plannen wij ook een bezoek aan de kapper voor u in, of u kiest voor een lekker bruin kleurtje in onze zonnestudio. Bij ons kan het allemaal.

Onze tarieven

Pedicure

€ 18,50

Pedicure extra met voetbad, pakking en massage

€ 31,75

Speciale behandeling voor schimmelnagels, per nagel

€ 2,20

“Kies ook voor een complete pedicure behandeling voor uw voeten ”

Afspraak met de pedicure maken?

De pedicure werkt volgens afspraak. Wilt u weten wanneer u bij ons terecht kunt? Bel gelijk en dan heten wij u graag welkom in onze schoonheidssalon in Made.