Heeft u onze zonnedouche al eens uitgeprobeerd?

In onze zonnestudio in Made kunt u snel bruin worden zonder zon. U stapt hierbij gewoon in onze zonnedouche. Dit is te vergelijken met een zonnebank, maar dan staat u in een cabine met een goed koelsysteem, zodat dit een zeer comfortabele ervaring is. Bruin zonder zon is dus bij onze zonnestudio het hele jaar mogelijk.

Snel bruin worden zonder zon

Wilt u snel bruin worden zonder zon? In onze zonnedouche bent u tussen 10 tot 15 minuten klaar! Bruin zonder zon in een zonnedouche is een ware ervaring en zeer tijdbesparend. De verticale positie, de krachtige lampen en de voortreffelijke lichaamskoeling zorgen voor een fantastisch bruiningsresultaat.

Hoe werkt een zonnedouche?

De zonnedouche heeft verticale panelen met hogedruklampen die aan de wand van de douche zijn bevestigd. Op een bedieningspaneel kunt u instellen hoe lang u een zonnedouche wilt nemen.

De voordelen van een zonnedouche

  • Er ontstaan geen drukplekken en u wordt mooi egaal bruin
  • Een zonnedouche is veel hygiënischer dan een liggende zonnebank
  • Uw bruint sneller omdat uw poriën zich openen in de douche
  • Tijdwinst omdat u sneller bruint dan onder een zonnebank
  • Een weldadige manier van bruin worden zonder zon

Is een zonnedouche veilig?

Juist omdat u veel korter van een zonnebank gebruik maakt, is een zonnedouche een zeer veilige en comfortabele manier om snel bruin te worden. Ook is de zonnedouche erg comfortabel en draagt het mede bij aan uw totale wellness ervaring.

Snel bruin worden zonder zon met de zonnedouche”

Afspraak zonnedouche maken?

Wilt u graag snel in onze zonnedouche of wilt u dit eens uitproberen als opvolger van de zonnebank? Neem dan contact met ons op of bel voor een afspraak.