Welk lichaamsdeel wilt u trainen met Slender You?

Binnen onze schoonheidssalon in Made kunt u ook uw lichaam trainen op de Slender You banken. Slender You concentreert zich op het versterken en versoepelen van de spieren en draagt bij aan het (plaatselijk) afslanken van vetophopingen in het lichaam.

Hoe werkt Slender You?

Slender You bestaat uit een serie van 6 toestellen die elk een bepaald gedeelte van het lichaam activeren. Dit kunnen de buik, bovenarmen, benen, dijen en heupen zijn. In eerste instantie bedoeld voor spierconditionering, maar de Slender You heeft tevens een positief effect op het plaatselijk afslanken van bepaalde lichaamsdelen. Bijkomend effect is dan ook dat het de omvang in centimeters doet afnemen.

Voor wie is Slender You bedoeld? 

Door de vele mogelijkheden en variërende houdingen op de Slender You banken, heeft dit een goede uitwerking op mensen met medische klachten, zoals reuma, artritis, artrose, rugklachten en bepaalde spieraandoeningen. Enerzijds kan de Slender You worden ingezet als bewegingstherapie en anderzijds als ondersteuning bij het afslankproces. De bewegingen die worden gecreëerd zijn figuur corrigerend, verstevigend en worden als weldadig ervaren.

De voordelen van Slender You

  • Op een aangename manier uw lichaam in conditie houden
  • Op een eenvoudige manier aan extra lichaamsbeweging doen
  • Als ondersteuning bij bepaalde bewegingstherapieën
  • Het stimuleert de doorbloeding en vermindert cellulitis
  • Ondersteunend in strijd tegen overgewicht en bij het afslanken

Hoe lang duurt een trainingsprogramma?

In één uur slenderen is elke spiergroep van uw lichaam getraind en voelt u zich heerlijk ontspannen en fit. Eén uur op de Slender You staat gelijk aan 7 uur traditionele grondoefeningen. Juist als u weinig tijd heeft om te sporten of trainingsprogramma’s te volgen, is de Slender You een uitstekende en weldadige manier om uw lichaam toch te bewegen.

Neem de proef op de som en ervaar de weldaad van Slender You”

Tarieven

Slender You banken 1 uur € 7,50
10 rittenkaart (1e maal gratis) € 75,00
20 rittenkaart € 135,00

Als u komt voor een afspraak, adviseren wij u om comfortabele kleding, lange broek, shirt en schone sokken mee te nemen.

Afspraak maken?

Wilt u graag een afspraak maken voor de Slender You bank? Neem dan contact met ons op en bel voor een afspraak.