Wilt u ook graag een heerlijke verwenbeurt voor uw huid?

Hair en Beautystudio Oniro is een schoonheidssalon in Made, waarbij wij zowel vrouwen als mannen adviseren, behandelen en verwennen met professionele huidverzorging.

Huid reinigen

Een goede reiniging van de huid is de basis van een goede gezichtsverzorging. Het is aan raden om uw huid twee keer per dag goed te reinigen, te hydrateren en te beschermen tegen invloeden van buitenaf. Met een goede en milde reiniging is uw huid ook beter in staat om uw dagcrème of nachtcrème beter op te nemen.

Huidverzorging voor uw huidtype

Uit onderzoek is gebleken dat 4 op de 5 vrouwen niet de juiste huidverzorgingsproducten gebruiken. Dit kan tot jeuk, irritatie, pukkels en een extra gevoelige huid leiden. In onze schoonheidssalon gebruiken wij alleen huidverzorgingsproducten die exact zijn afgestemd op uw huidtype. Uw huid krijgt bij ons dus altijd de juiste reiniging en huidverzorging.

Zin aan een verwenbeurt voor uw huid?

Heeft u zin om uw huid eens lekker te laten verwennen, te reinigen en te verzorgen? Neem plaats in de stoel van onze schoonheidssalon en geniet van de heerlijke huidverzorgende behandelingen die wij u kunnen bieden. Wij verwelkomen u graag met een heerlijke kop koffie, zodat u er lekker even uit bent en wat tijd aan u zelf kunt besteden.

Speciale gezichtsbehandeling

Onze schoonheidssalon biedt diverse gezichtsbehandelingen die speciaal voor een bepaalde huidtypes zijn bedoeld. Ook in teken van anti-aging, huidveroudering, een slapper wordende huid en een gevoelige huid.

Huidverzorgende behandelingen

Enkele behandelingen die wij uitvoeren zijn:

  • Diepe huidreiniging afgestemd op uw huidtype
  • Verzorgend of diep reinigend masker
  • Speciale behandeling voor puistjes en mee-eters
  • Speciale behandeling voor een gevoelige, droge of juist vette huid
  • Het aanbrengen van make-up
  • Het verzorgen van een manicure

Onze tarieven

Gelaatsbehandelingen vanaf € 37,00
Lichaamsmassage rug € 22,75
Verven wimpers of wenkbrauwen € 8,00
Verven wimpers en wenkbrauwen € 12,95
Make-up / manicure € 18,50
Kuurbehandeling € 199,00

“U wilt toch ook het beste voor uw huid”?

Combinatie behandeling

Wat is er nou praktischer om uw gezichtsbehandeling gelijk te combineren met een ontharingsbehandeling of wellicht uw voeten te laten verzorgen door onze pedicure. Dan ben u in één keer klaar en kunt u er eerst weer tegenaan.

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken voor een huidverzorgingsbehandeling bij onze schoonheidssalon in Made? Bel gelijk en dan zien wij u graag!